Publicat la: 15.11.2019. 18:48 / 670 views

CENTRUL MILITAR VA FUNCŢIONA ÎN MODULE. CLĂDIRILE SUNT ÎN STARE AVANSATĂ DE DEGRADARE

Centrul Militar Judetean Buzau va funcţiona într-o construcţie modulară de tip container până când pe terenul din strada Bistritei va fi construită o clădire nouă. Ieri, într-o şedinţă extraordinară, consilierii judeţeni şi-au dat acordul pentru alipirea a trei loturi de teren pentru reglementarea accesului auto pentru construcţia provizorie şi reîntregirii imobilului, aşa cum a fost, iniţial, înaintea retrocedarii suprafeţei de teren unde funcţionează obiectivul.

cladire militariIn cursul anului 2017, clădirile Centrului Militar Judetean au fost expertizate tehnic si a rezultat faptul ca se incadreaza in clasa de risc seismic II si III.

De asemenea, in cursul anului 2019, Centrul Militar Judetean informa Consiliul Judeţean ca unul dintre peretii cladirii in care isi desfasoara activitatea o parte dintre angajatii institutiei s-a fisurat si pune in pericol siguranta personalului.

Ca o masura provizorie, pana la edificarea unei cladiri noi, se va realiza o constructie modulara tip container cu functiunea de Centru Militar Judetean.

Trei corpuri ale cladirii in care functioneaza Centrul Militar Judetean Buzau, pe strada Bistritei nu mai puteau fi consolidate din cauza gradului mare de uzura. Consiliul Judetean si-a luat angajamentul contruirii unei cladiri noi insa costurile nu pot fi suportate imediat. Ca urmare s-a gasit solutia amplasarii unor module in care angajatii centrului Militar Judetean sa-si desfasoare activitatea in siguranta.
Cladirile in care functioneaza institutia au fost construite in perioada 1965-1970 si au o suprafata de 1.400 mp. Acestea nu au beneficiat de reparatii capitale sau majore in ultimii 20 de ani. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!