Publicat la: 23.01.2019. 18:34 / 806 views

CENTRUL DE ZI ŞI DE NOAPTE, ARHIPLIN. FRIGUL ADUNĂ LAOLALTĂ OAMENII FĂRĂ ADĂPOST

În aceste zile, din cauza frigului, la Centrul de Zi şi de Noapte sunt cazate nu mai puţin de 57 de persoane, cu 23 mai multe decât capacitatea maximă. Cu toate acestea, personalul se asigură că oamenilor nevoiaşi nu le lipseşte nimic.

adapost 1La nivelul judeţului Buzău, în ultimele nopţi temperaturile au coborât mult, iar oamenii fără adăpost nu ar fi putut suporta gerul o noapte întreagă. Mulţi dintre ei şi-au îndreptat paşii, ori au fost aduşi de poliţiştii locali la Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost, care s-a umplut peste capacitate.

Cetăţenii fără adăpost au fost culcaţi inclusiv pe saltele, pe holurile centrului, însă nu au suferit de frig. Nici mâncarea nu le lipseşte, având în vedere buna colaborare dintre centru şi Cantina de Ajutor Social.

Şi pentru nopţile ce urmează meteorologii au emis atenţionări de vreme rece, astfel că este posibil ca la centru să se prezinte şi alţi oameni ai străzii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!