Publicat la: 06.02.2020. 19:23 / 349 views

CENTRUL DE ZI FUNCŢIONEAZĂ PESTE CAPACITATE. SUNT ŞI PERSOANE CARE REFUZĂ SERVICIILE

Centrul de Zi şi de Noapte pentru persoanele fără adăpost funcţionează în acest moment peste capacitate. Mai exact, 40 de persoane sunt cazate, chiar dacă centrul dispune de 25 de locuri. Chiar şi aşa, sunt multe persoane care refuză serviciile centrului din cauza restricţiilor impuse în ceea ce priveşte consumul de alcool.

Still0206_00002 Still0206_00003

Cum era de aşteptat, în perioada iernii, Centrul de Zi şi de Noapte pentru persoanele fără adăpost este arhiplin. Şi în această perioadă, numărul beneficiarilor cazaţi este de 40, cu mult peste capacitatea de cazare de 25 de locuri.

În ciuda coddiţiilor oferite, sunt şi persoane fără adăpost care refuză oferta de cazare a centrului, şi asta din cauza restricţiilor în ceea ce priveşte consumul de alcool.

Centrul de Zi şi de Noapte pentru persoanele fără adăpost găzduieşte în general persoane din judeţul Buzău, însă nu puţine au fost cazurile când au fost cazate persoane din alte judeţe, aflate într-o situaţie de risc. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!