CENTRU DE SERVICII FUNERARE. ARHIEPISCOPIA VINE ÎN AJUTORUL FAMILIILOR NEVOIAŞE

CENTRU DE SERVICII FUNERARE. ARHIEPISCOPIA VINE ÎN AJUTORUL FAMILIILOR NEVOIAŞE

Zilele trecute, la Buzău, Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a inaugurat pe strada Aurorei Centrul de servicii funerare „Simon Cirineanul”.

funerarAcesta va funcţiona non-stop.  

Pentru familiile cu adevărat nevoiaşe, care nu au niciun fel de suport material, Centrul poate oferi şi gratuităţi.

Serviciile şi obiectele oferite de Centrul „Simon Cirineanul” au preţuri mai mici, care pot fi suportate şi de credincioşii mai sărmani. Oricare buzoian care are un deces în familie poate apela la acest aşezământ, care se poate ocupa de absolut tot ceea ce ţine de ritualul de înmormântare.

Centrul de servicii funerare „Simon Cirineanul” face parte din Sectorul Cimitire, monumente şi servicii funerare al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei. (Corneliu Floriceanu)

6 Comentarii la: “CENTRU DE SERVICII FUNERARE. ARHIEPISCOPIA VINE ÎN AJUTORUL FAMILIILOR NEVOIAŞE

  1. Ce este rau ca biserica se ocupa si de asemenea servicii? Oare nu o sa fie mai corect facute? evident ca are externlizate niste activitati spre niste profesionisti care in loc sa lucreze la alt centru de pompe funebre lucreaza aici. Care este problema ?

  2. RUSINE PREA MARILOR BISERICII…. VRETI SA ACAPARATI TOATA TARA …SUNT SERVICII FUNERARE FACUTE DE PROFESIONISTI . VOI SLUJITORII DOMNULUI FACETI CEEA CE SPUNE SFANTA SCRIPTURA SLUJITI IN BISERICA NU AFACERI CU MORTII,,,, RUSINE ..RUSINE

  3. Cum poate sa minta acel consilier,ce penibil este,noi venim,,,,unde vi frate sa ei bani de la amarati de oameni acolo,,,rusine baiatule mai sunteti si oameni Biiserici SI AVETI CURAJUL SA MINTIT SI IN FATA CAMERELOR DE FILMAT,VA BATE DUMNEZEU pe totiiINCEPAND DE LA PATRIARH PANA LA CEL MAI MIC CA MINTIT OAMENI,,cat ei frate la o inmormantare u?? dc nu spui pe post ,,,,rusine,presa nu mai promovati oameni buni pe acesti oameni:

  4. Cum poate sa minta acel consilier,ce penibil este,noi venim,,,,unde vi frate sa ei bani de la amarati de oameni acolo,,,rusine baiatule mai sunteti si oameni Biiserici SI AVETI CURAJUL SA MINTIT SI IN FATA CAMERELOR DE FILMAT,VA BATE DUMNEZEU pe totiiINCEPAND DE LA PATRIARH PANA LA CEL MAI MIC CA MINTIT OAMENI,,cat ei frate la o inmormantare u?? dc nu spui pe post ,,,,rusine,presa nu mai promovati oameni buni pe acesti oameni:

  5. eu stiu ca preotii sunt sa ii slujeasca LUI DUMNEZEU nu sa slujeaca banilor,..nu stiti multe din interiorul biserici sa vedeti voi ce bucurie este pe un preot cand are o inmormantare,o cununie,un botez,,,ca vin bani in buzunar,,,da eu am lucrat in sistem este cem mai josnic posibin sistem,totul se rezuma la bani,shi ma uit la lume cat de usior este de manipulat un crediciois,,,DOAMNE ce timpuri traim,,,tot erarhii bisericii si preotii l,au omorat pe HRISTOS,dc nu da chitanta ,pe lunmanari,acatiste,pomelnice,tamaie,calendrare ,icoane,etc,,,??? pt ca este o afacere,,,am multe de zis,,,asa ca ARHIPISCOPIA daca vrea sa faca bine oamenilor sa faca fara contra cost si asa pote sa zica ca vine in sprijinul famililor indurereate ,,,atata timp ca omul plateste nu se poate zice ca il ajuti e clar??? am dereptate??stie cineva cat costa o un parastas de 80 de persoane la una din biserici??? va zic eu ia 40 lui de persoana deci e afacere,,,,,eu rog presa sa mearga pe urmele lor si o sa vada ce mafie este in sanul bisericilor,,,,aaaa o sa vina timpul cad o sa ia ei atribuitea botezurilor,nuntiilor,sa faca ei salon shi pt astea au ei de grija dar in timp,a inceput cu servici funerare si urmmeaza si ceelelante,va multumesc!

  6. Mai mari biserici vor sa puna monopol pe intraga romanie,minte cu nerusinare ca vine in ajutorul familei( sa dea sicriu gratis sa faca pomeni shi slujbe gratis,shi asa se intelege ca vine in ajutorul familiei),poppe funebre este o afacere asa ca shi biserica este o afacere,nu face decat sa umple buzunarele preotiilor,,,ca saraci nu au deloc,,,,stiti cat ia preotul la inmormantare ,la dragalina(jud calarasi)8500 lui,,,,,cat ia protul la satul varasti tot in jud calarasi 5500 lei unde vine in sprijinul famililor indurerate????totul este o afacere,,nici decum credinta ma iertat ca sunt dur dar asta e realitate

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și