Centru de resurse pentru tineret, înființat la Buzău. Parteneriat între Muzeul Județean, B.N.R. și Inspectoratul Școlar

Centru de resurse pentru tineret, înființat la Buzău. Parteneriat între Muzeul Județean, B.N.R. și Inspectoratul Școlar

Mai multe instituții din județ și-au dat mâna și au lansat, astăzi, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret Buzău. Este o inițiativă a Muzeului Județean Buzău, printr-un parteneriat încheiat cu Banca Națională a României, Agenția Buzău, Inspectoratul Școlar Județean și Asociația „Ținutul Buzăului”.

Astăzi, în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul Județean, au fost oferite amănunte despre scopul înființării la Buzău a unui centru dedicat tinerilor din județ dar și cum se vor derula activitățile în cadrul proiectului.

Daniel Costache, managerul Muzeului Județean Buzău

Președintele C.J. Buzău, Petre Emanoil Neagu, a salutat implicarea conducerii Muzeului Județean în atragerea unui număr mare de tineri buzoieni în diferite proiecte cu caracter educațional.

Georgeta Pufu, directoarea Agenției Buzău a Băncii Naționale a României, a anunțat că tinerii care se vor înscrie în acest program vor beneficia gratuit de lecții de educație financiară.

Deoarece beneficiarii, în majoritate, vor fi elevi de gimnaziu și liceu, Inspectoratul Școlar Județean nu putea lipsi din acest proiect educațional.

Tinerii care se vor înscrie în cadrul Centrului Regional de Resurse pentru Tineret vor avea posibilitatea să afle detalii mai puțin cunoscute despre obiectivele turistice din „Ținutul Buzăului”, urmând a se organiza chiar excursii tematice în câteva dintre cele mai pitorești zone ale județului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și