Publicat la: 05.07.2019. 18:08 / 1.822 views

CEL MAI MODERN TEREN DE SPORT. LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 11 DIN BUZĂU

Cea mai mare școală gimnazială din județ se poate lăuda și cu cel mai modern teren de sport.  La Școala nr. 11 din Buzău se fac finisajele la suprafața sintetică modernă amenajată în curtea unității. Terenul cu iarbă sintetică este completat de o pistă de atletism. Copiii, dar și părinții, sunt așteptați în vacanță să se joace pe noul teren de sport.

teren scoala 2Investiție importantă în baza sportivă de la unitatea de învățământ cu cel mai mare număr de elevi din județul Buzău. Curtea Școlii nr. 11 a căpătat un aspect și mai modern, după amenajarea unui teren sintetic de sport. 

În aceaste zile se fac ultimele retușuri înainte ca suprafața de joc să fie dată în folosință.

În vacanță, nu doar elevii sunt invitați să își petreacă timpul liber pe noul teren de sport, ci și părinții. Accesul ar putea fi permis în cel mult două săptămâni. 

Investiția în terenul de sport s-a ridicat la aproape 140.000 de lei, suma fiind alocată din bugetul Primăriei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!