(VIDEO) Toma: „Avem cel mai bun buget din istoria Primăriei…”

(VIDEO) Toma: „Avem cel mai bun buget din istoria Primăriei…”

“La finalul anului, Buzăul va fi un alt oraș”, declară primarul Toma, bazându-se pe faptul că bugetul pe 2022 ar fi cel mai bogat de până acum. Proiectul de buget urmează să intre în dezbatere publică.

În urma analizei proiectului de buget pentru anul 2022, șeful Palatului Comunal, Constantin Toma, a ajuns la concluzia că Primăria va avea la dispoziție cea mai mare sumă din istoria municipalității, aproape 78 de milioane de euro. Cele mai mari sume vor fi direcționate către investițiile în infrastructura rutieră și educație.

Rămâne de văzut dacă cel mai mare buget din istoria Primăriei se va regăsi și în realizări de care buzoienii să se bucure.

2 Comentarii la: “(VIDEO) Toma: „Avem cel mai bun buget din istoria Primăriei…”

  1. Avem cel mai bun buget și o ducem la fel de prost ca înainte. D
    primar investește in spatii verzi și infrastructura care oricum era praf de pe vremea lui raposatu Boscodeala. Dar e nevoie de proiecte pentru scăderea facturilor la energie și gaze . Asta ar trebui sa fie prioritatea domnului primar … Spatile verzi mai pot astepta ptr ca dacă n-ai cu ce plati facturile exorbitante … ne bucuram de spatii verzi ????…

  2. Exact asta am susținut și eu mereu; infrastructură și educație dar,pentru aeroport și înființarea unei universități de stat! Ar aduce dezvoltare și locuri de muncă. Dacă investim în asfaltări de străzi și bulevarde și ele vor rămâne goale,buzoienii plecând în cele patru zări…..degeaba!😥

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și