”Cei ce ne-au dat nume”.Expoziție semnată Nicu Covaci și Valeriu Sepi

”Cei ce ne-au dat nume”.Expoziție semnată Nicu Covaci și Valeriu Sepi

Buzăul a avut ocazia să fie gazda unei expoziții de pictură, în premieră în România. Este vorba despre lucrările semnate de legenda de la Phoenix, Nicu Covaci, alături de Valeriu Sepi, prieten și fost colaborator al renumitei trupe. După acest eveniment, organizat vineri, sâmbătă Phoenix a încheiat festivalul BIAF cu un concert în Piața Dacia.

Penultima zi a “Buzău International Arts Festival” a reușit să aducă la Galeriile de Artă o expoziție unică în România, alcătuită din lucrările a doi artiști indrăgiți. Picturile sunt semnate de Nicu Covaci, care este mai puțin cunoscut ca artist plastic, însă pe care toți îl recunosc drept legenda trupei Phoenix, și Valeriu Sepi, ce activează în lumea artelor precum designul, pictura murală, muzica, actoria și coregrafia.

La expoziție au participat, printre alții, președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, și primarul Constantin Toma, tandem prezent în spațiul public cu ocazia referendumului desfășurat ieri.

Organizatorii evenimentului de vineri au precizat că, la un festival de asemenea amploare, prezența celor doi nu putea fi ratată.

Iubitorii de artă din Buzău s-au bucurat de acest eveniment, mai ales datorită faptului că au putut sta față în față cu cele două personalități, și au putut cere autografe.

A doua zi, trupa Phoenix a încheiat“Buzău International Arts Festival” cu un concert susținut pe platoul din Piața Dacia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…