CEA MAI NEAGRĂ ZI. ZECE DECESE ȘI 60 DE CAZURI NOI DE COVID

CEA MAI NEAGRĂ ZI. ZECE DECESE ȘI 60 DE CAZURI NOI DE COVID

Bilanț șoc, astăzi, în privința evoluției situației COVID din județul Buzău, de la începutul anului. Autoritățile au anunțat zece decese și 60 de cazuri noi de coronavirus. Cel mai tânăr dintre pacienții decedați avea 35 de ani.

containereNumărul deceselor în rândul buzoienilor infectați cu COVID a ajuns, astăzi, la 322.

În raportarea de azi, autoritățile buzoiene din sănătate au anunțat nu mai puțin de zece pacienți morți, după ce au suferit complicații pe fondul îmbolnăvirii cu coronavirus. Cel mai tânăr, un bărbat de 35 de ani din Buzău, suferea de anemie ușoară, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică. De la începutul anului, este ziua în care au fost raportate cele mai multe decese în cazul bolnavilor de SARS-COV-2 din județul Buzău.

Și în privința evoluției cazurilor noi sunt vești îngrijorătoare. Se înregistrează în continuare o creștere, cu o medie de zeci de îmbolnăviri pe zi, 60 fiind semnalate în ultimele 24 de ore.

În urma evoluției din ultimele două săptămâni, perioadă în care au fost diagnosticate cu COVID aproape 800 de persoane, 28 de localități buzoiene sunt cu rata de infectare peste 1.5 cazuri la mia de locuitori, două dintre comune fiind în scenariul roșu.

Rata de incidență de la nivelul județului se apropie de două  îmbolnăviri la mia de locuitori.

Bilanțul de la începutul pandemiei arată că, la nivelul județului Buzău, peste 11.000 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, peste 10.000 fiind declarate vindecate. (Mihai Bunăziua)

[youtube]https://youtu.be/FrYcuddFjIc[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și