Publicat la: 24.02.2020. 18:25 / 364 views

CE S-A MAI DESCOPERIT PRIN CRÂNG? SUTE DE BUZOIENI AU FĂCUT CURAT ÎN PĂDURE

Sute de buzoieni au răspuns la invitația primarului Toma de a participa la o acțiune de voluntariat pentru a curăța pădurea Crâng de gunoaie. Au fost umpluți aproape 600 de saci cu gunoaie și cu deșeuri reciclabile. Din luna martie va începe campania de primăvară ”Buzău, oraș deschis curățeniei”.

  curatenie gunoi crang 2  curatenie gunoi crang 1

Mobilizare generală sâmbăta la poarta Crângului. Sute de buzoieni au răspuns ”prezent” la invitația Primarului de a participa la o acțiune de voluntariat pentru curățarea pădurii Crâng de gunoaie.

S-au înarmat cu mănuși și saci de plastic cetățeni ai orașului, care au aflat de acțiunea inițiată de Municipalitate, elevi, sportivi, militari, oameni politici, lucrători de la Urbis, Trans Bus, Compania de Apă și asistați social.

După ce au fost repartizați pe sectoare, înarmați cu saci din plastic negri pentru deșeuri și galbeni, pentru reciclare, buzoienii s-au apucat de curățenie.

Primarul Toma nu și-a asumat doar coordonarea voluntarilor, ci s-a apucat și el să adune gunoaie.

Cum era de așteptat, oriunde se întâlnesc doi sau mai mulți politicieni, s-a discutat și despre ”miza” finală.

Un veritabil depozit de gunoaie a fost descoperit chiar lângă gardul de la Gloria. Pădurea Crâng nu este năpădită doar de gunoaie, ci și de multe uscături.

În final au fost umpluți aproximativ 200 de saci negri și peste 350 de saci galbeni, cu deșeuri pentru reciclare. Din luna martie, va fi declanșată acțiunea de curățenie de primăvară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!