CE PĂRERE AVEȚI? Taxă de alergare pe stadionul de atletism?

CE PĂRERE AVEȚI? Taxă de alergare pe stadionul de atletism?

Limita de acces impusă de regulile anti-COVID naște probleme la stadionul de atletism din municipiul Buzău. Mai ales la orele serii, pista se aglomerează, iar mulți dintre buzoieni nu mai pot intra să alerge. O situație pe care adminsitratorii încearcă să o rezolve. Nu este exclusă, la un moment dat, perceperea unei taxe de intrare.

Nu de puține ori pista de atletism este aglomerată, mai ales seara, în intervalul orar în care buzoienii simpli au permisiunea de a alerga. Din cauza regulilor anti-COVID, care limitează numărul de utilizatori de pe stadion, mulți nu pot intra pe pistă. Ultima perioadă s-a suprapus și cu antrenamentele pe care le efectuează viitorii candidați de la școlile militare.

Este și motivul pentru care responsabilii de la clubul Gloria le-au transmis profesorilor să împartă pe serii buzoienii care se pregătesc pentru probele fizice impuse la admiterea în unitățile de învățământ militar.

O altă problemă sesizată este cea a limitei de folosire a culoarelor pentru cetățenii simpli. În acest context, este posibilă suplimentarea spațiului de alergare.

Pe de altă parte, nu este exclusă, pe viitor, impunerea unei taxe modice de acces pe stadionul de atletism.

Până acum, peste 6000 de buzoieni și-au procurat permise de acces.

Stadionul de atletism a fost redeschis în luna octombrie a anului trecut, după ce a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…

Actualitate

Bucurie și emoție pe Calea Eroilor

01.12.21 17:36 Ultima modificare 01.12.21 18:17

Peste 3000 de buzoieni, cu mic, cu mare, au participat la parada militară organizată astăzi pe Calea Eroilor. Chiar dacă au fost nevoiți să poarte…