Ce jucători au semnat cu Gloria Buzău. Echipa pleacă în cantonament în Bulgaria

Ce jucători au semnat cu Gloria Buzău. Echipa pleacă în cantonament în Bulgaria

Până acum, Gloria Buzău a semnat contracte cu șase jucători, iar până la finalul vacanței competiționale vor mai veni și alți fotbaliști la gruparea din Crâng. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a câștigat în primul amical disputat în această pauză de campionat. Lotul Gloriei urmează să plece într-un stagiu de pregătire în Bulgaria.

Primul meci de pregătire din pauza competițională s-a jucat la Râmnicu Sărat, sâmbăta trecută, când Gloria Buzău a întâlnit formația locală, CSM Râmnicu Sărat, liderul Seriei a II-a din Liga a treia. Tehnicianul Mihalcea a început partida cu garnitura veche, fără niciunul dintre jucătorii ajunși între timp la echipa din Crâng. După pauză, antrenorul Gloriei a schimbat, iar mijlocașul Viorel Pandele, nou venit la Buzău, a marcat, apoi juniorul Nicușor Brâncoveanu a stabilit scorul final, 2 – 0 pentru Gloria.

Șase jucători au semnat până acum cu gruparea care vizează promovarea în Superligă. Este vorba despre goalkeeperul Denis Rusu (CSU Craiova), mijlocaşii Răzvan Greu (Unirea Dej) şi Istvan Fulop (Bekescsaba/Ungaria). Sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon, au venit atacantul nigerian Joseph Godwin (UTA Arad), în vârstă de 19 ani, fundaşul Alexandru Şuteu (U. Constanţa) şi mijlocaşul Andrei Pandele (U. Constanţa).

Sub comanda lui Adrian Mihalcea se va mai afla goalkeeperul Dragoş Horeboiu, în vârstă de 20 de ani,  revenit la Gloria după împrumutul la ACS Câmpulung Muscel Elite.

Săptămâna viitoare, lotul Gloriei Buzău urmează să plece într-un stagiu de pregătire în Bulgaria.

Înainte de cantonamentul din Bulgaria, Gloria Buzău îşi va încheia prima perioadă de pregătire cu un nou test, tot la Râmnicu Sărat, în faţa aceluiaşi adversar, într-o partidă programată sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 11.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și