Publicat la: 09.07.2020. 18:47 / 586 views

CAZURI DE COVID LA IPJ BUZĂU. 6 ANGAJAȚI AI INSTITUȚIEI SUNT DEJA INTERNAȚI

Alertă sanitară la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, unde şase angajaţi au fost depistaţi cu noul coronavirus. Au fost diagnosticaţi cu COVID-19 cinci poliţişti şi un angajat din rândul personalului contractual.

IPJŞase angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost depistaţi pozitiv la testul pentru SARS-CoV2 şi au fost internaţi pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, au fost izolaţi la domiciliu 18 colegi ai cadrelor din IPJ Buzău infectate cu SARS-CoV2.

Activitatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău nu a fost afectată. Imediat au fost efectuate mai multe dezinfecţii în birourile în care lucrau cei şase. Aceştia au fost internaţi la spitale din Buzău şi Râmnicu Sărat.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 45 de cazuri noi de COVID-19. Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 6 şi 84 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat si la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!