Publicat la: 09.05.2018. 18:30 / 491 views

CAZUL SINEŞTI. BUZOIANUL A POVESTIT LA CAMPUS TV: “AM FOST INSPIRAT! NU MAI VORBEAM CU DVS. ACUM”

Prezent în premieră la o televiziune locală, buzoianul care a fost la un pas de a fi jefuit, alături de familie, în zona Popasului Sineşti, a povestit la Campus TV despre clipele de groază prin care a trecut. O secundă de inspiraţie a făcut să nu pice în capcana unor hoţi periculoşi, care-şi fac veacul în zona Sineşti. Postarea ulterioară a incidentului, pe facebook, a stârnit un val record de reacţii în rândul opiniei publice, ajungându-se chiar la o anchetă de proporţii dispusă de ministrul de Interne.

tentativa siteBuzoianul a acceptat să vină în studioul Campus TV, în condiţii speciale de protecţie. Bărbatul a relatat prin ce a trecut în seara zilei de 1 Mai, când se întorcea din minivacanţă, alături de soţie şi cei doi copii. Totul s-a întâmplat în momentul în care a oprit într-o parcare din zona Sineşti, pentru a-i da fetiţei o jucărie din portbagaj.

Când a observat că spre maşină se îndreaptă mai multe persoane, buzoianul a acţionat ca la carte, protejându-şi familia, cu o prezenţă de spirit de invidiat.

Bărbatul a rămas marcat de modul în care au acţionat hoţii, fapt ce denotă că a avut de-a face cu o bandă specializată.

În cele din urmă, familia a scăpat de banda de hoţi. Printre altele, buzoianul s-a declarat nemulţumit de modul în care a început audierea sa în acest dosar.

Mai mult, a constatat o superficialitate în derularea cercetărilor, fiind chemat abia la cinci zile după incident pentru prelevarea de amprente de pe maşină.

Cazul buzoianului a intrat în atenţia ministrului de Interne, Carmen Dan, care a dispus o anchetă internă. Aşa s-a aflat că, în zona Popasului Sineşti, furturile şi tentativele de jaf de acest gen au devenit un fenomen, fiind înregistrate zeci de cazuri în ultimul an. Drept urmare, nu mai puţin de opt şefi din Poliţia Ialomiţa sunt cercetaţi disciplinar pentru neimplicare în stăvilirea fenomenului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!