Publicat la: 16.01.2018. 19:11 / 822 views

CAUCIUCURILE LA CONTROL. ACŢIUNI PREVENTIVE DUPĂ PRIMA ZĂPADĂ

Cauciucurile la control! Astăzi, după prima zăpadă aşternută pe străzile din municipiu, şi poliţiştii de la Rutier au avut acţiuni preventive. Au verificat dacă şoferii circulă cu autoturisme dotate cu anvelope de iarnă şi le-au recomandat cum să se comporte la volan în astfel de condiţii.

rutier 1Zeci de conducători auto au fost traşi pe dreapta în cadrul acţiunilor de astăzi. În majoritate, şoferii au fost găsiţi cu maşinile dotate cu anvelope de iarnă, astfel că poliţiştii au trecut la recomandări.  

Agenţii de circulaţie le recomandă şoferilor să aibă maximă prudenţă la volan, cu atât mai mult în condiţii de carosabil acoperit cu polei, gheaţă sau zăpadă.

Reamintim că un punct de amendă este în valoare de 145 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!