Publicat la: 21.08.2019. 18:18 / 448 views

CASELE DĂRĂPĂNATE, LA CONTROL. PROPRIETARII, SOMAŢI SĂ LE REPARE

Proprietarii caselor în paragină sau cu faţadele degradate de pe raza municipiului Buzău sunt somaţi să le modernizeze. Acestea au fost deja inventariate iar autorităţile sunt hotărâte să aplice legea potrivit cărora pot fi impozitate cu 500 la sută.

fatada 2Sunt în paragină, cresc la propriu buruieni din pereţi, dar sunt şi un real pericol pentru trecători. Este vorba despre multe case din municipiul Buzău care au ajuns la un grad mare de degradare. Aceste clădiri au fost inventariate de municipalitate şi mulţi dintre proprietari au fost somaţi să intervină.

În cazul în care proprietarii nu vor interveni pentru reparaţii sau, acolo unde este cazul, pentru demolare, vor trebui să suporte de anul viitor un impozit de 500 la sută. Aceste măsuri s-ar putea lua pe viitor şi asupra asociaţiilor de proprietari.

Una dintre cele mai grave situaţii din municipiul Buzău se înregistrează chiar în centrul istoric al municipiului Buzău. O clădire ruinată tronează chiar pe Cuza Vodă şi nimeni nu ia nicio măsură. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!