Publicat la: 12.12.2019. 19:18 / 345 views

CASCADORIE INVOLUNTARĂ. A SCĂPAT TEAFĂR DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT DE CÂTEVA ORI CU MAŞINA

Un tanar din Mures a scapat ca prin urechile acului, dupa ce masina cu care circula pe varianta s-a rasturnat de cateva ori, dupa ce a lovit un parapet. Soferul a declarat ca pur si simplu nu a vazut separatorul de sens din beton.

accident 1 accident 2

Un bărbat din Mureş poate considera data de ieri drept a doua sa zi de naştere. Tânărul a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier desprins parcă din filmele de la Holywood.

Ajuns în zona curbei dintre Crâng şi Bere, şoferul s-a izbit violent cu maşina de separatorul de sens din beton. S-a răsturnat apoi de mai multe ori, aterizând, culmea, pe roti. Maşina, însă, s-a transformat într-un morman de fiare.

Tînărul le-a spus oamenilor legii că pur şi simplu nu a văzut parapetul din beton, deşi acesta este semnalizat.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul oboselii. După evenimentul rutier, tânărul a refuzat internarea.

Traficul pe varianta a fost oprit 30 de minute, pe Şoseaua Nordului formându-se cozi de peste un kilometru. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!