Cascadorie în centrul orașului. Un SUV s-a urcat cu roțile peste o altă mașină

Cascadorie în centrul orașului. Un SUV s-a urcat cu roțile peste o altă mașină

O coliziune care cu greu ar fi putut fi povestită, dacă nu era surprinsă de camera de bord a unei mașini, a avut loc  într-o intersecţie din Buzău. Incidentul demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, cât de importantă este folosirea preventivă a oglinzilor retrovizoare, dar și atenția sporită în trafic. Pe imaginile surprinse se vede cum un SUV se urcă efectiv cu roţile din dreapta pe o altă mașină şi aproape că se răstoarnă.


Accidentul rutier a avut loc pe Bulevardul Unirii, în intersecţia cu Nicolae Bălcescu.  O maşină care circula dinspre centrele comerciale către Bariera Ploiești a acroşat un autoturism chiar la intrare în intersecţie. Întreaga scenă, care pare desprinsă din filmele de acțiune, a fost surprinsă de camera de bord a aunui autoturism aflat la câțiva metri în spate. Pe înregistrare se poate vedea cu ușurință  şi manevra care a generat impactul.   

În fața SUV-ului a intrat brusc un autoturism al cărui şofer a decis să schimbe banda, fără o verificare prealabilă a oglinzilor retrovizoare.   SUV-ul a urcat pur şi simplu pe autoturism, cu roţile din dreapta, după care s-a înclinat periculos de mult spre stânga. După ce maşina a revenit cu toate roţile pe carosabil,  șoferița a coborât de la volan pentru a-i cere socoteală tânărului şofer care-i tăiase calea.

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar comentariile nu au întârziat să apară.

În urma incidentului, protagoniștii au ajuns la polițe. Oamenii legii au stabilit că vinovat este șoferul Mercedesului care a încercat să schimbe banda fără să se asigure.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și