Publicat la: 22.04.2019. 18:26 / 760 views

CASĂ FĂCUTĂ SCRUM, PE STRADA PIERSICULUI. DOUĂ PERSOANE AU SUFERIT ATACURI DE PANICĂ

Acoperişul unui imobil de pe Str. Piersicului s-a făcut scrum, ieri, în ciuda intervenţiei pompierilor. Din fericire, incendiul nu a făcut victime. A fost nevoie, totuşi, de intervenţia cadrelor medicale de pe salvare, pentru că două persoane au suferit atacuri de panică.

incendiu 4O casa situată pe Strada Piersicului, din cartierul Mihai Viteazul, a luat foc din senin. Pompierii au intervenit de urgenţă, cu două autospeciale cu apă şi spumă. De asemenea, la faţa locului au intervenit două ambulanţe, pentru a acorda ajutor medical în două cazuri de atacuri de panică. Incendiul a mistuit acoperişul imobilului şi exista posibilitatea propagării şi la casele vecine.

În ajutorul familiei a cărei casă a luat foc au sărit, imediat, vecinii. Ei au ajutat şi brigada de pompieri, la demontarea acoperişului

Cauza cea mai probabilă a incendiului, spun reprezentanţii ISU, a fost un scurtcircuit electric. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!