Publicat la: 04.12.2018. 19:18 / 887 views

CASĂ FĂCUTĂ SCRUM. INCENDIU PUTERNIC PE STRADA STELEI

Incendii pe bandă rulantă în ultimele zile la Buzău. După ce duminică, la Vadu Paşii, un bărbat a murit carbonizat în propria casă, şi alte trei incendii produse ieri, în această dimineaţă pompierii au fost solicitaţi să intervină la două case din municipiul Buzău. Cel mai puternic incendiu a fost pe strada Stelei. O casă a fost distrusă de flăcări.

incendiu buzau 2Locuinţa de pe strada Stelei, în apropiere de Parcul Marghiloman, a fost cuprinsă de flăcări mari, iar incendiul s-a manifestat cu violenţă şi s-a extins cu repeziciune. Vecinii au alertat imediat pompierii.

Chiar dacă au intervenit foarte repede, pompierii nu au putut impiedica distrugerea casei.

Două persoane au ieşit la timp din locuinţă dar au suferit atacuri de panică, fiind necesară intervenţia echipajelor medicale. Pompierii au acţionat cu trei autospeciale de stingere şi au împiedicat extinderea flăcărilor la casele învecinate.

Cauzele exacte ale incendiului urmează să fie stabilite de specialiştii de la ISU. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!