Publicat la: 18.05.2020. 18:56 / 459 views

CARTIERUL POȘTĂ A IEȘIT DIN CARANTINĂ. AU FOST RIDICATE RESTRICȚIILE DE CIRCULAȚIE ÎN ZONĂ

După două săptămani în care au stat în carantină din cauza confirmării a peste 20 de cazuri de coronavirus, locuitorii cartierului Poștă se vor putea bucura de același regim ca restul buzoienilor. Noaptea trecută a fost ridicat regimul de carantină.

cartierul posta iese din carantinaRezidenții cartierului Poștă au sărbătorit cu claxoane ieșirea din carantină. La douăsprezece noaptea, mașinile au defilat, timp de câteva minute, pe străzi. Oamenii au răsuflat ușurați că se pot bucura de același regim ca restul buzoienilor, după două săptămâni de carantină

Ieri, Direcția de Sănătate Publică Buzău a înaintat către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției solicitarea de ridicare a măsurii de carantină, în Cartierul Poștă, începând de duminică noapte, de la ora 24.

Epuizându-se cele 14 zile cele 14 zile considerate perioadă maxima de incubație a infecției și neînregistrându-se nicio altă îmbolnăvire în afara focarului, autoritățile au considerat că  măsura de carantinare poate fi ridicată.

Azi dimineață, bariera la intrarea în Cartierul Poștă era deja ridicată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!