Publicat la: 04.05.2020. 18:30 / 1.459 views

CARTIER ÎNCHIS. REGULILE DE CARANTINĂ PENTRU CEI DIN CARTIERUL POŞTĂ

Aproape 2.000 de locuitori din cartierul Poştă sunt nevoiţi să se conformeze deciziei extreme luate de autorităţile buzoiene, cu aprobarea responsabililor de la nivel central. La toate intrările în cartier au fost institute filtre formate din jandarmi, poliţişti, poliţişti locali şi militari MApN.

cartier posta izolare 2 cartie posta izolare1

Cu excepţia angajaţilor aflaţi în prima linie (ex. personal medical şi non-medical din unităţile sanitare, personal MAI şi MApN), ai administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor, nimeni nu are voie să iasă din cartier. De asemenea, localnicii care intră vor rămâne şi ei în carantină, timp de 14 zile.

Dis-de-dimineaţă, au apărut deja mai multe situaţii în care localnicii au reclamat că au urgenţe, situaţii deosebite de rezolvat, însă nu o pot face.

Autorităţile din Palatul Comunal au decis să împartă 10.000 de măşti pentru familiile din cartier. De asemenea, Primăria a înfiinţat o linie telefonică non-stop, 0720.955.955, la care să sune persoanele aflate în nevoie.

La intrările în cartier au fost montate covoare dezinfectante şi au fost luate şi alte măsuri pentru protecţia celor care ies din zonă. Regulile de carantină sunt stricte şi pentru cei care rămân în cartier.

Măsura de carantină a fost instituită pe o perioadă de 14 zile şi va fi valabilă chiar dacă va fi ridicată starea de urgenţă după data de 15 mai. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!