Cartea Junglei. Personaje în premieră pe scena Teatrului ,,George Ciprian”

Cartea Junglei. Personaje în premieră pe scena Teatrului ,,George Ciprian”

Premieră absolută la Teatrul „George Ciprian” în această primă lună a anului 2024. Prima reprezentație cu spectacolul ”Cartea Junglei, dar și prima întâlnire cu publicul buzoian. Întâlnirea cu Mowgli și personajele create de Rudyard Kipling va fi duminică, 28 ianuarie, la ora 11.

Teatrul „George Ciprian” a pregătit o nouă premieră pentru buzoieni, prima din acest an, dar și prima întâlnire cu publicul din 2024.

Duminică, 28 ianuarie, la ora 11, personajele din „Cartea Junglei” vor invada scena buzoiană, spre deliciul spectatorilor de toate vârstele care au urmărit povestea lui Mowgli, copilul din junglă, crescut de lupi.

Interpreții care vor intra în pielea eroilor din Cartea Junglei sunt cunoscuți publicului și din alte spectacole, rămase în memoria colectivă a buzoienilor.

Shere Khan, tigrul cel rău, este de fapt o păpușă de mari dimensiuni, mânuită alături de Radu Pavel, care dă și vocea, de încă doi păpușari: Elena Alina Alexandru și Mădălina Zotescu.

Din distribuție fac parte și Zabi Tudor ( Racksa), Gabriela Cristea (Șarpele Kaa), Felicia Cruceru (Regina maimuțelor), dar și elevii de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” din Buzău și Liceul „Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat.

Aceștia fac figurație specială în spectacol și au reușit să cucerească admirația și prețuirea colegilor de scenă pentru dăruirea lor.

Spectacolul Cartea Junglei aduce pe scena Teatrului povestea captivantă a lui Mowgli, un băiat indian orfan, crescut de o haită de lupi sălbatici, care pornește într-o călătorie de autodescoperire în junglă, dar și mesajul profund al poveștii privind relația dintre oameni și natură.

Teatrul „George Ciprian” vă invită să vă alăturați acestei călătorii extraordinare în spectacolul Cartea Junglei și să vă bucurați de o poveste  ce îmbină armonios arta, educația și conștientizarea ecologică.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și