Publicat la: 29.01.2015. 19:51 / 894 views

CARDUL, OBLIGATORIU DE LA 1 MAI. NOI PRECIZĂRI DESPRE CARDUL DE SĂNĂTATE

Cu câteva zile înainte de 1 februarie, termenul la care cardul naţional de sănătate ar fi trebuit să devină obligatoriu, Guvernul a decis ca acesta să devină unic instrument de validare a serviciilor medicale cu începere de la 1 mai.

card-sanatatePersoanele care, din varii motive, nu au intrat încă în posesia cardurilor electronice, le pot prelua, fie de la medicii de familie, fie de la casele de asigurări de care aparţin.

Cardurile pierdute sau distruse de către posesori, pot fi retipărite la cererea titularilor către casa de sănătate. Costurile aferente vor fi suportate de solicitant şi sunt cuprinse între 15 şi 20 de lei.

Până la eliberarea noilor carduri, serviciile medicale vor putea fi accesate pe baza unei adeverinţe provizorii.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!