Publicat la: 08.10.2018. 18:28 / 1.702 views

CARAMBOL LA MĂRĂCINENI. PATRU RĂNIŢI, PATRU MAŞINI IMPLICATE

Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite, aseară, în urma unui carambol produs pe şoseaua europeană, la Mărăcineni. Evenimentul a avut loc pe fondul neatenţiei unui tânăr şofer buzoian. În accident au fost implicate patru maşini, una dintre ele răsturnându-se.

acc 2În maşina răsturnată se aflau doi soţi şi cei doi copii ai lor, de 3, respectiv 6 ani. Se duceau spre casă, în Vrancea, în momentul în care le-a tăiat calea un tânăr buzoian de 28 de ani, care a încercat să iasă cu un autoturism din parcarea unui supermarket. A urmat un carambol.

Șoferul din a patra maşină implicată în accident a fost şi el rănit. Din autoturismul răsturnat, părinţii şi copilul de trei ani au suferit mai multe leziuni. O rudă care circula cu o altă maşină a aflat de la unul dintre părinţi cum s-a întâmplat totul.

Potrivit Poliţiei, vina aparţine şoferului buzoian care nu s-a asigurat când a plecat cu maşina din parcare.

În urma accidentului, traficul a fost blocat timp de aproape o jumătate de oră, perioadă în care s-au format coloane kilometrice de autovehicule pe ambele sensuri de mers. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!