Publicat la: 27.11.2020. 20:13 / 1.000 views

CÂNTĂREȚ CELEBRU, ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN. ESTE ABSOLVENT AL FACULTĂŢII DE TEOLOGIE

Este celebru în țară și peste hotare, piesele sale sunt fredonate frecvent de tinerii români, iar din acest an este și consilier județean ales pe listele PSD. Este vorba despre Georgian Mărgărit, un nume din ce în ce în ce mai important în lumea muzicală.

margarit margarit cj

Georgian Mărgărit este un nume din ce în ce mai important în lumea muzicală. În 2016 a obţinut locul doi în finala Eurovision România, a lansat la Global Records single-ul „Closer”, piesă compusă şi produsă împreună cu Vanotek și face parte din preferințele tinerilor și adolescenților români. De asemenea, compune atât muzică, dar și poezie. Acum face parte din Consiliul Județean Buzău, fiind ales pe listele PSD.

Georgian Mărgărit mărturisește că a fost crescut în spiritul social democrat, iar postura de consilier județean îl va ajuta să își consolideze cunoștințele despre ceea ce înseamnă administrație publică.

Absolvent al Facultăţii de Teologie, Georgian s-a stabilit în Capitală şi, de-a lungul vremii, a avut colaborări cu artişti cunoscuţi precum Randi, Nadir, Ana Baniciu sau pentru LaLa Band. Este fiul primarului comunei Boldu, Marian Mărgărit, cel care l-a îndrumat spre calea frumosului şi a artei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!