Campionatul Mondial de Rachetomodelism, pe final. Mâine, ora 10:00, festivitatea de premiere

Campionatul Mondial de Rachetomodelism, pe final. Mâine, ora 10:00, festivitatea de premiere

Campionatul Mondial de Rachetomodelism, găzduit la Buzău, este pe final. Astăzi a fost programată proba pentru seniori. Mâine va avea loc festivitatea de premiere, la ora 10:00, pe câmpul dintre localitățile Spătaru și Gomoești, locul de desfășurare a competiției.

Astăzi a fost cea mai spectaculoasă probă, cea rezervată seniorilor. În ciuda vântului, care a dat ceva bătăi de cap organizatorilor și concurenților, concursul a oferit momente inedite.

La Campionatul Mondial de Rachetomodele au venit concurenți din din România, Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Olanda, Polonia, Ucraina, Slovacia, Serbia, Spania, Belarus și Uzbekistan.

Deschiderea Campionatului a avut loc sâmbătă, pe câmpul dintre localitățile Spătaru și Gomoiești. La eveniment au participat singurul cosmonaut român care a călătorit în spațiu, Dumitru Prunariu, și alți invitați de marcă.

Mâine, începând cu ora 10:00, în același loc, se va desfășura festivitatea de premiere a competiției mondiale găzduite la Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și