Publicat la: 19.04.2018. 18:15 / 1.039 views

CAMPANIE ELECTORALĂ LA COLEGIUL TEHNIC. SE CAUTĂ REPREZENTANT ÎN LIGA ELEVILOR MESERIAŞI

Liga Elevilor Meseriaşi este un proiect care îşi propune să creeze şi să pregătească la Buzău primul grup de iniţiativă care să aducă în dezbatere la nivel local şi naţional problemele elevilor din învăţământul tehnic şi profesional. Proiectul îşi propune să dezvolte la nivel naţional acest grup de reprezentare a intereselor elevilor. În această perioadă, la Colegiul Tehnic are loc Campania electorală a elevilor ce vor reprezenta unitatea de învăţământ în cadrul proiectului.

meseriasi 2Proiectul inovator Liga Elevilor Meseriaşi, implementat doar la nivelul judeţului Buzău, îşi propune să dea o voce meseriaşilor de mâine şi să investească în abilităţile de leadership şi de reprezentare ale tinerei generaţii. Prima ediţie a proiectului se adresează profesorilor şi elevilor din clasele IX-XI, din cele 20 de unităţi şcolare din învăţământul profesional şi tehnic din judeţul Buzău. În aceste zile, la Colegiul Tehnic este în plină desfăşurare Campania electorală, în urma căreia va fi desemnat reprezentantul şcolii în cadrul proiectului.

Cinci liceeni ambiţioşi s-au prezentat în faţa colegilor cu promisiuni şi idei de proiecte. Dintre ei, doar unul va ajunge în Liga Elevilor Meseriaşi, însă îi va reprezenta pe toţi colegii.

La finalul cursurilor, elevii vor realiza un document de poziţie, în care vor prezenta soluţii la problemele pe care le întâmpină la şcoală. Reprezentanţii elevilor vor merge şi în Parlament, unde îşi vor prezenta soluţiile propuse de ei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!