Publicat la: 03.07.2019. 18:20 / 962 views

CAMERE LA ŞTRAND. ÎNTREAGA ZONĂ VA FI SUB SUPRAVEGHERE VIDEO

Un sistem de supraveghere video este montat în baza de agrement de la Ştrandul Tineretului. Sistemul va acoperi toată incinta bazei şi vecinătăţile. În paralel a fost montat şi un sistem de iluminare pe timp de noapte cu reflectoare cu led.

camere strand 1Pentru o mai bună siguranţă a cetăţenilor, dar şi a amenajărilor noi aduse ştrandului buzoian şi a zonei de sport din interiorul bazei de agrement, societatea Urbis Serv montează camere video.

Sistemul de supraveghere video a fost gândit să cuprindă toată aria bazei de agrement şi vecinătăţile ştrandului, inclusiv intrările.

Camerele video dispun şi de un sitem de filmare pe timp de noapte, dar sunt ajutate şi de sistemul puternic de iluminare, montat în paralel

În viitor, astfel de sisteme vor fi instalate şi în celelalte parcuri mari ale oraşului, în funcţie de consistenţa bugetului local.

În felul acesta, cetăţenii care vor ieşi seara la plimbare vor fi mai în siguranţă iar mobilierul stradal şi spaţiile verzi nu vor mai fi vandalizate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!