Publicat la: 02.12.2020. 18:54 / 803 views

CALL CENTER DESCHIS DE DSP. SE VOR PUTEA OBŢINE INFORMAŢII LEGATE DE CRIZA CORONAVIRUS

Buzoienii vor putea obţine informaţii legate de criza coronavirus şi despre restricţiile impuse de autorităţi printr-un apel telefonic la numerele unui Call center pe care Direcţia de Sănătate Publică îl amenajează pe Bulevardul Bălcescu.
cladire dsp 1Call Centerul ce urmează a fi înființat de Direcția de Sănătate Publuică va avea 20 de angajaţi, transferaţi de la DSP Buzău dar și medici de medicină școlară.  Acesta va funcţiona pe toată perioada pandemiei într-o clădire de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, care a găzduit până de curând filiala locală de Cruce Roşie.

Instituţia urmează să anunţe numerele de telefon la care diespecerii vor putea fi contactaţi. Spaţiul de pe bulevardul Bălceacu, aflat vizavi de fostul Spital Brătianu, a fost reabilitat recent cu fonduri de la bugetul local. Clădirea care va găzdui Call center-ul Direcţia de Sănătate Publică are peste 90 de ani vechime. 

La sfârşitul anilor ’40 şi începutul anilor ’50, imobilul a găzduit sediul Securităţii, loc unde au fost suspuşi torturii sute de persoane, considerate indezirabile de către regimul comunist. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!