Publicat la: 23.03.2018. 19:21 / 887 views

CALE LIBERĂ! ÎNCEPE ASFALTAREA STRĂZILOR DE PĂMÂNT DIN ORAŞ

Primăria a solicitat emiterea autorizaţiile de construire pentru drumurile de pământ din Buzău. Lucrările de asfaltare ar putea începe în luna aprilie, conform priorităţilor stabilite de comun acord între Primărie şi constructor. Firma care a câştigat licitaţia şi-a asumat, conform termenelor din caietul de sarcini, să finalizeze asfaltarea celor 43 de străzi de pământ până la sfârşitul acestui an.

izlazului-1Săptămâna trecută au fost depuse documentaţiile pentru obţinerea autorizaţiilor de construire pentru străzile de pământ din municipiu, neasfaltate vreodată până acum. Referitor la ordinea în care aceste străzi vor intra în asfaltare, Primăria şi-a stabilit unele priorităţi, care vor fi sincronizate cu strategia de lucru a constructorului.

Firma care a câştigat licitaţia şi-a asumat sarcina de a finaliza asfaltarea tuturor celor 43 de străzi din municipiul Buzău până la sfârşitul acestui an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!