Publicat la: 12.02.2018. 19:24 / 617 views

CĂLDURA VA FI SUBVENŢIONATĂ. GUVERNUL VA ACORDA BANI PENTRU GIGACALORIE ŞI IARNA VIITOARE

Nici nu s-a terminat iarna şi buzoienii care stau la bloc se gândesc deja la cea viitoare. Anul acesta, vremea a ţinut cu ei, a fost destul de blândă şi nu a fost nevoie de prea multă energie termică pentru a încălzi apartamentele. Pentru următorul anotimp rece, Primăria a obţinut deja confirmarea că Buzăul va primi din nou subvenţia pentru gigacalorie.      

calorifer-contorA mai rămas puţin din această iarnă şi buzoienii care locuiesc la bloc trăiesc cu speranţa că vremea va rămâne blândă şi că nu vor trebui să plătească prea mult la întreţinere.

Primarul Constantin Toma le dă o veste bună, dar îi şi avertizează pe abonaţii Regiei Autonome Municipale că nu toţi vor mai putea beneficia de subvenţie în viitor.

Pentru cei care nu au posibilitatea de a-şi achita facurile pentru căldură şi nici de a opta pentru o altă modalitate de a-şi încălzi locuinţele pe timpul iernii, edilii buzoieni caută soluţii alternative.

Pentru viitor, atât subvenţia pentru gigacalorie, cât şi eventualele soluţii alternative vor fi acordate doar celor care, cu adevărat au probleme şi nu dispun de bani suficienţi.

Pentru a mai reduce din cheltuielile cu încălzirea, pentru început, Primăria va începe cu economiile în toate unităţile de învăţământ, bineînţeles fără a reduce confortul elevilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!