CADOURI DE ANIVERSARE. VÂRSTNICI BUZOIENI SĂRBĂTORIŢI PALATUL COMUNAL

CADOURI DE ANIVERSARE. VÂRSTNICI BUZOIENI SĂRBĂTORIŢI PALATUL COMUNAL

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Municipiului Buzău a pregătit mici cadouri pentru buzoienii ajunşi la vârsta senectuţii. Aproape o mie de familii s-au întâlnit astăzi la Palatul Comunal. Chiar dacă a trebuit să stea la o coadă interminabilă, vârstnicii au fost emoţionaţi şi s-au simţit onoraţi de iniţiativa edililor.

zi batraniÎn fiecare an, în toată lumea, pe 1 octombrie este sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

De mai mulţi ani a devenit deja o tradiţie ca bunicii şi străbunicii buzoienilor să fie invitaţi la Primărie de ziua lor.

Astăzi, aproape 1.000 de familii s-au întâlnit în Palatul Comunal, unde au primit mici atenţii din partea edililor.

Inevitabil, s-a format o coadă de mari proporţii, dar cei prezenţi au mai avut ocazii nenumărate să stea la astfel de cozi în secolul trecut, aşa că nu a fost o noutate pentru ei.

Bucuria de a se întâlni între ei şi emoţia pricinuită de faptul că mai marii urbei nu i-au uitat i-au făcut să treacă mai uşor peste timpul petrecut în picioare în holul principal al Primăriei.

Printre invitaţi s-au numărat şi cuplurile care au reuşit să obţină o performanţă de peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Mulţi dintre bunicii şi străbunicii prezenţi în sală au depăşit deja 9 decenii şi îşi doresc să mai poată participa şi în anii următori la astfel de evenimente emoţionante pentru toată lumea.

La finalul întâlnirii, toţi seniorii prezenţi au primit câte un mic cadou, iar doamnele au primit şi câte o floare care le-a readus culoarea în obraji.

La mulţi ani tuturor şi să le urăm să se poată revedea la Primărie, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, multă vreme de acum înainte. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și