CADOU EMOȚIONANT PENTRU ROMÂNI. IMNUL ROMÂNIEI, INTERPRETAT ONLINE DE ELEVII LICEULUI DE ARTE

CADOU EMOȚIONANT PENTRU ROMÂNI. IMNUL ROMÂNIEI, INTERPRETAT ONLINE DE ELEVII LICEULUI DE ARTE

Pe artiști, atunci când își propun să își bucure publicul, nimic nu îi poate opri. Au demonstrat-o, încă o dată, dacă mai era nevoie, elevii Liceului de Arte Margareta Sterian. Au realizat un videoclip, cu filmare exclusiv on-line, prin care au transmis românilor cel mai frumos mesaj de 1 Decembrie.

imn arteOamenii și copiii inimoși nu pot fi împiedicați să creeze, nici măcar în vreme de pandemie. Elevii Liceului de Arte Margareta Sterian  au realizat, împreună cu profesorii lor, un proiect în regim de învățământ on-line, dedicat tuturor românilor. S-a filmat, fiecare la el acasă, în costum popular, interpretând Imnul Național al României. Rezultatul este extrem de emoționant.

Orele de muncă din spatele acestui proiect, care a însemnat sincronizare perfectă  și multe ore de repetiții, elevii le-au dedicat românilor de pretutindeni, care în această perioadă nu pot petrece împreună Ziua Națională a României.

Indiferent de vremurile traversate, de-a lungul timpului, elevii Liceului de Artă Margareta Sterian au fost mesagerii culturii și tradițiilor românești. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și