Publicat la: 03.04.2020. 18:10 / 1.193 views

CABINET STOMATOLOGIC DESCHIS LA MĂRĂCINENI. DESERVEŞTE MEDICII, POLIŢIŞTII ŞI MILITARII DIN STRADĂ

În plină pandemie, când autorităţile centrale au decis închiderea cabinetelor medicale stomatologice, un dentist buzoian a decis să îşi deschidă uşile cabinetului pentru poliţiştii şi militarii din stradă. Asta după ce s-a asigurat că materialele de protecţie îi sunt suficiente, şi după ce a montat sisteme de dezinfectare aşa cum cer manualele de igienă.

cabinet maracineni stomato cabinet maracinei doctor stomato

Medicul stomatolog Bogdan Marin a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că nu poate sta departe de cabinet, nici măcar în timpul pandemiei de COVID 19. Cu un stoc considerabil de materiale de protecţie şi dezinfectanţi, dentistul buzoian a decis să deschidă uşile unuia dintre cabinetele de care se ocupă în comuna Mărăcineni.

Cabinetul stomatologic este dezinfectat după fiecare pacient, este dotat cu toate materialele de protecţie necesare, chiar şi cu o instalaţie de dezinfectare care porneşte de fiecare dată când o persoană intră şi iese din cabinet. Asta pentru ca atât medicul, cât şi pacienţii să fie în siguranţă.

Medicul stomatolog Bogdan Marin îşi pune, în această perioadă, experienţa în slujba medicilor urgentişti, poliţiştilor, militarilor şi jandarmilor care se află în aceste zile în stradă, însă cu certitudine nu va putea refuza un pacient care ar putea apela la el pentru o urgenţă.

Medicul stomatolog Bogdan Marin este recunoscut în Buzău ca dentistul copiilor, după ce, împreună cu o echipă din Spitalul Judeţean, a fost implicat într-un proiect de tratare gratuită a copiilor cu probleme grave de sănătate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!