Publicat la: 31.03.2020. 18:39 / 1.272 views

CABINET STOMATOLOGIC DE URGENŢĂ, LA SPITALUL JUDETEAN. CONSILUL JUDEŢEAN, AJUTOR PENTRU MEDICI

Un cabinet stomotologic, exclusiv pentru urgenţe, va fi deschis zilele următoare la Spitalul Judeţean Buzău.

cabinet stomatologicO solicitare de înfiinţare a unui cabinet a fost transmisă autorităţilor din Prefectură încă de acum două săptămâni, de către medicul şcolar Mădălina Munteanu, care a anticipat că va fi necesar un astfel de cabinet, în contextul stării de urgenţă. Decidenţii, însă, s-au poticnit şi nu au avansat cu demersurile. Între timp, potrivit ultimelor ordonanţe, autorităţile de la Buzău au fost nevoite să grăbească procedurile. Astfel, Consiliul Judeţean şi Primăria vor colabora pentru înfiinţarea cabinetului, la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Consiliul Judeţean va asigura finanţarea pentru dotarea cabinetului.

Pe de altă parte, autorităţile judeţene au decis să îi ajute şi pe medicii de familie, după ce aceştia au strâns o sumă de bani pentru dotarea cu echipamente de protecţie.

De asemenea, Consiliul Judeţean va asigura cazarea medicilor care, pentru protecţia familiei, nu mai merg acasă, fiind deja încheiat un contract într-un hotel din Buzău. În tot acest context, şeful CJ face încă un apel către buzoieni, să nu iasă din casă decât pentru strictul necesar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!