Publicat la: 04.04.2019. 18:16 / 308 views

CA-N VESTUL SĂLBATIC! DOI CAI S-AU PLIMBAT LIBERI, PE STRĂZILE BUZĂULUI

Doi cai lăsaţi nesupravegheaţi de stăpân s-au plimbat nestingheriti, azi-noapte, pe străzile oraşului. Cele două cabaline au galopat, în voie, atât pe trotuar, cât şi pe carosabil, în zona dintre Spitalul Judeţean şi Strada Transivaniei. Din fericire, niciunul dintre animale nu a fost rănit. Caii au fost, în cele din urmă, potoliţi de o echipă a jandarmilor şi returnaţi proprietarului.

cai siteDoi cai lăsaţi nesupravegheaţi şi-au făcut de cap, aseară, în cartierele 23 August şi Micro XIV. Jandarmii i-au prins şi i-au înapoiat proprietarului, la pachet cu o amendă de 500 de lei.

Miercuri, jandarmii aflaţi în serviciu au sesizat că doi cai au fost lăsaţi nesupravegheaţi şi au pornit într-un galop necontrolat, atât pe carosabil cât şi pe trotuare, în zona Spitalului Judeţean – cimitirul Dumbrava – Transilvaniei.

Jandarmii au plecat în urmărirea cailor şi au reusit să îi captureze.

Proprietarul a fost informat că a săvârşit o contravenţie pentru că a lăsat caii nesupravegheaţi şi a primit o amendă în valoare de 500 lei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!