Publicat la: 05.03.2018. 19:12 / 624 views

CA LA ANTRENAMENT, CU CSU TÂRGOVIŞTE. SCM GLORIA CÂŞTIGĂ LA HANDBAL CU 39 LA 11

Faptul ca handbalistele buzoience au mai câştigat încă un meci din divizia A nu mai constituie o surpriză. Elevele lui Romeo Ilie s-au impus sâmbătă, cu 39 la 11, în faţa celei mai slabe echipe din Campionat, CSU Târgovişte. Seria buzoiencelor s-a prelungit la 20 de victorii consecutive.

handbal-municipal-rapidSCM Gloria continuă marşul triumfal, prin seria întâi a Diviziei A. Elevele lui Romeo Ilie s-au impus lejer, în faţa codaşelor de la CSU Târgovişte, cu 39 la 11, într-un meci în care buzoiencele s-au distrat şi au făcut spectacol, pentru cei 300 de spectatori prezenţi în Sala LPS. Ionela Goran a înscris opt goluri. Şi-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor Horjea, Dragu, Drugau, Ciuplea, Bujoiu, Tabarcea, Lupu, Mărginean, Vlad, Strahan, Vrabie, Mureş şi Matei.

SCM Gloria este liderul detaşat al Diviziei A, în faţa rivalelor de la Neptun Constanţa, care au cu douăsprezece puncte mai puţin. Etapa viitoare, buzoiencele se deplasează la Bacău, pentru meciul cu Ştiinţa. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!