Publicat la: 06.08.2019. 18:33 / 629 views

BUZOIENII VOR AVEA CĂLDURĂ DE LA RAM. PREŢUL GIGACALORIEI RĂMÂNE NESCHIMBAT

Autorităţile dau asigurări că în această iarnă buzoienii rămaşi la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia de căldură, iar preţul gigacaloriei va rămâne neschimbat. Chiar şi în acest context, numărul cererilor de debranşare continuă să crească.

calorifer calduraDupă intrarea în funcţiune a cazanului din Dorobanţi, alaturi de cele două puncte termnice care funcţionau  autonom, din Micro 14 şi Micro 3, Regia Autonomă Municipală va putea furniza agent termic tuturor buzoienilor rămaşi la sistemul centralizat de încălzire, dau asigurări autorităţile. Mai mult decât atât, în această iarnă preţul gigacaloriei va rămâne neschimbat.

Chiar şi aşa, numărul cererilor de debranşare continuă să crească, iar potrivit calculelor, în sistem vor rămâne peste 8000 de abonaţi în total.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în următorii ani, în condiţiile în care autorităţile buzoiene continuă să vorbească despre situaţia extrem de grea în care a ajuns Regia Autonomă, cea care pe de o parte pierde sute de clienţi în fiecare lună, iar pe de altă parte se confruntă cu datorii istorice şi cu pierderi importante. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!