Publicat la: 26.08.2019. 19:00 / 574 views

BUZOIENII, TOT FĂRĂ APĂ CALDĂ. NU SE ŞTIE CÂND SE REIA FURNIZAREA

Săptămâna trecută, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au rămas fără apă caldă la robinete. La momentul respectiv, autorităţile promiteau că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a relua furnizarea, în regie proproie, din data de 26 august. Numai că astăzi, RAM-ul a remis un comunicat de presă prin care se anunţă sec faptul că “săptămâna aceasta se va relua furnizarea apei calde”. Directorul Gubandru a refuzat să comenteze situaţia.

apa calda sistareÎn data de 21 august 2019, buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au rămas fără apă caldă la robinete. Explicaţiile oferite de RAM şi Ecogen au fost diferite, însă, la momentul respectiv autorităţile promiteau că fac tot ce le stă în putere ca în data de 26 august să reia furnizarea apei calde în regim propriu. Chiar primarul municipiului Buzău, Constantin Toma anunţa pe 22 august că în 26 august se va remedia problema. Astăzi, însă, conducerea RAM Buzău a remis un comunicat de presă prin care anunţa faptul că “săptămâna aceasta se va relua furnizarea apei calde”.

Directorul RAM Buzău a refuzat să ofere orice altă informaţie jurnaliştilor, astăzi, când a fost solicitat în acest sens.

Potrivit datelor furnizate de RAM Buzău, la acest moment peste 6000 de apartamente mai sunt racordate la sistemul centralizat de înzălzire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!