Timp de trei zile, între 19 și 21 septembrie, în locația de la Drăgaică a avut loc cea de-a XIX-a ediție Târgului tradițional agroalimentar „Toamna Buzoiană”. Ca în fiecare an buzoienii au profitat de cele trei zile de târg pentru a-și umple cămările pentru iarnă, dar și pentru a a petrece cu familia și cu prietenii la o terasă cu grătare și cu must și bere.
Cea mai mare piață agroalimentară din oraș a fost deschisă timp de trei zile pentru ca buzoienii să aibă timpul necesar pentru a-și face provizii pentru iarnă.
Ca în fiecare an, Târgul „Toamna Buzoiană” a atras o mulțime de buzoieni nu numai la cumpărături, ci și la distracție, spectacole de muzică populară și, mai ales, la terasele unde se perpeleau pe grătare mici, cârnați, fripturi ori frigărui și unde pofticioșii au putut gusta din produsele tradiționale buzoiene.
Anul acesta au lipsit invitații „speciali” de la Capitală care făceau turul târgului însoțiți de alaiul oficial și degustau tot ceea ce se putea de la producători.
După ce au salutat pe toți fermierii, producătorii și meșterii populari din târg, cei trei au urcat pe scenă să salute și publicul și au deschis oficial „Toamna Buzoiană – 2025”.
Târgul a fost bogat, spectacolele de muzică populară au mers perfect cu bucatele iar produsele apicole au avut căutare, mai ales pentru cei care le apreciază dulceața și aroma, dar și calitățile miraculoase pentru sănătate.
Organizatorii au avut grijă să le creeze și copiilor un spațiu mobilat cu scăunele și mese, dar și jocuri antrenante.
Târgul tradițional „Toamna Buzoiană – 2025” s-a încheiat duminică seara și o nouă ediție, mai frumoasă și mai bogată va fi și toamna viitoare, pentru că tradiția de 19 ediții trebuie să continue an de an.