Publicat la: 26.07.2019. 18:29 / 894 views

BUZOIENII, PROVOCAŢI SĂ IA CINA PE ÎNTUNERIC. ESTE UN EVENIMENT CARITABIL INEDIT

Un eveniment caritabil inedit va avea loc duminică la un restaurant din Buzău. Buzoienii sunt invitaţi şi provocaţi să ia cina pe întuneric. Este o experienţă menită să le activeze simţurile celor prezenţi, să le arate o altfel de lume pentru câteva ore şi să finanţeze un proiect special pentru nevăzători.

cina intunericPentru prima dată în Buzău, duminică, pe 28 iulie, are loc Cina pe Întuneric, un eveniment în cadrul căruia participanţii iau cina în beznă totală. Evenimentul este pus la cale de Fundaţia Comunitară Buzău în colaborare cu un Grup de Iniţiativă al unor nevăzători şi cu sprijinul restaurantului Norma.

Scopul evenimentului este acela de a strânge fonduri necesare implementării unei aplicaţii care i-ar putea ajuta pe nevăzători să se descurce mult mai uşor cu transportul în comun.

O astfel de aplicaţie le-ar uşura semnificativ viaţa persoanelor cu deficienţe de vedere care folosesc extrem de des mijloacele de transport în comun.

Fundaţia Comunitară Buzău este un instrument al societăţii civile ce investeşte în dezvoltarea comunităţii buzoiene, folosind resurse locale. Buzoienii interesaţi să participe la cina pe întuneric ce va avea loc duminică seara la restaurantul Norma pot face rezervări pe pagina de Facebook a Fundaţiei Comunitare Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!