Publicat la: 27.11.2020. 20:25 / 679 views

BUZOIENII, AȘTEPTAȚI SĂ DONEZE SÂNGE. MÂINE, 8:00 – 13:00, LA CENTRUL DE TRANSFUZIE

Aflat într-o criză fără precedent, Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău organizează încă o Zi a Porților Deschise pentru donatorii de sânge. Mâine, buzoienii sunt așteptați între orele 8:00 – 13:00, să facă un gest nobil pentru semenii lor aflați în suferință pe patul de spital. 

sangeNu este pentru prima dată când personalul Centrului de Transfuzii decide să lucreze și în weekend, în speranța că vor veni buzoieni, în timpul lor liber, să doneze sânge. Situația stocurilor de la Buzău este critică.

Centrul de Transfuzie stă bine doar în privința donatorilor de plasmă hiperimună pentru bolnavii de COVID.

În acest context, responsabilii unității medicale fac încă un apel de suflet către buzoieni, să facă un gest salvator pentru semenii aflați pe patul de spital.

Mâine, Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău va fi deschis între orele 8:00 – 13:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!