Publicat la: 20.11.2018. 19:21 / 815 views

BUZOIENII, AŞTEPTAŢI LA FASOLE CU CIOLAN. 3800 DE PORŢII OFERITE DE CONSILIUL JUDEŢEAN

Pentru acest an, nu mai puţin de 3000 de porţii de fasole vor fi pregătite pentru buzoienii care vor sărbători  Ziua Naţională în Parcul Crâng. Meniul de sărbătoare conţine, pe lângă fasolea cu afumătură, şi desert dar şi vin fiert sau ţuică fiartă. Organizatorii s-au gândit şi la buzoienii care ţin post, astfel că pentru ei vor fi pregătite 800 de porţii. Meniul pentru 1 decembrie, în valoare de 12 lei va fi suportat de Consiliul Judeţean şi este mult mai ieftin decât în ultimii ani.

fasole 2După ceremonia militară dedicată Zilei Naţionale, conform tradiţiei, buzoienii vor fi aşteptaţi să se îndrepte către Parcul Crâng. Şi în acest an, reprezentanţii Consiliului Judeţean au comandat trei mii de porţii de fasole cu ciolan afumat şi 800 de post. De asemenea, meniul cuprinde plăcintă şi vin fiert.

Spre deosebire de anul trecut, preţul plătit de Consiliul Judeţean pentru un meniu de 1 Decembrie este de 12 lei, iar în acest an s-a schimbat şi agentul economic ce se va ocupa de pregătirea şi servirea mesei. Licitaţia a fost câştigată de o firmă care are unul din punctele de lucru chiar în Parcul Crâng.

De asemenea, şi în acest an, în Parcul Crâng, buzoienii sunt aşteptaţi cu surprize pregătite de artiştii Centrului de Cultură şi Artă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!