Publicat la: 17.01.2020. 19:19 / 507 views

BUZOIENI LA AVOCATUL POPORULUI. NUMĂRUL RECLAMAŢIILOR A CRESCUT ÎN 2019

Tot mai mulţi buzoieni se adresează Avocatului Poporului. Numărul celor care au apelat la reprezentanţii instituţiei a fost în creştere anul trecut. Problemele de fond funciar rămân în topul reclamaţiilor din partea buzoienilor.

avocataavocat audiente

Anul trecut, peste 350 de buzoieni au cerut sprijinul Avocatului Poporului, fie în cadrul audienţelor lunare, fie telefonic.

În continuare, problemele legate de emiterea tilturilor de proprietate sunt pe primul loc în topul sesizărilor ajunse în atenţia experţilor de la Avocatul Poporului.

Tot în 2019, modificările aduse legilor care reglementează calculul pensiilor au condus şi la mai multe reclamaţii din partea vârstnicilor buzoieni.

Audienţele lunare sunt gratuite şi vor fi susţinute şi în acest an la Buzău, la sediul Prefecturii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!