Publicat la: 13.01.2017. 18:11 / 1.143 views

BUZOIANUL VIOREL ŞTEFU, SECRETAR DE STAT ÎN M.A.I. COMISARUL ŞEF A FOST DESEMNAT DE NOUL PREMIER

Buzăul are încă un reprezentant la nivel înalt în structurile de Interne. Fost comandant al Poliţiei judeţene, comisarul şef Viorel Ştefu a fost avansat secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Ştefu a fost promovat de pe funcţia de şef al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

viorel-stefuÎn urmă cu 7 ani Viorel Ştefu părăsea comanda IPJ Buzău, solicitat la Ialomiţa să reducă infracţionalitatea şi fenomenul îngrijorător al corupţiei din sistem. Acolo a rămas mai bine de şase ani şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi şefi de inspectorate din ţară. Din acest motiv, în toamna anului trecut, a fost avansat în cadrul IGPR unde a ocupat funcţia de şef al Direcţiei de Investigaţii Criminale. Ieri, noul premier a emis decizia prin care l-a numit pe Viorel Ştefu pe un post de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Fostul comandant al IPJ Buzău are 57 de ani, este căsătorit şi are un copil.

Alături de Viorel Ştefu, un alt ofiţer buzoian face parte din structurile de Interne la nivel înalt. Fost adjunct în cadrul IPJ Buzău, chestorul Bogdan Despescu este şeful Poliţiei Române. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!