IATĂ CE A DECLARAT OMUL ANULUI LA BUZĂU, DIRECTORUL COLEGIULUI BP HASDEU, IONEL BANU

IATĂ CE A DECLARAT OMUL ANULUI LA BUZĂU, DIRECTORUL COLEGIULUI BP HASDEU, IONEL BANU

În ultimii ani Colegiul BP Hasdeu a devenit din ce în ce mai cunoscut şi respectat în ţară, graţie rezultatelor de excepţie la olimpiadele şi concursurile şcolare, naţionale şi internaţionale.

ionel banuCalitatea procesului de învăţământ au urcat liceul buzoian pe locul doi în ierarhia naţională, iar gimnaziul chiar pe primul loc.

Toate acestea, la un loc cu o strategie de management lăudabilă au făcut din colegiul buzoian o şcoală de renume naţional iar din directorul său „Omul anului 2013” la Buzău.

Sub conducerea sa, şcoala a avut rezultate remarcabile şi a mers, an de an, din bine în mai bine. Inclusiv în calitate de profesor Ionel Banu se consideră unul dintre coautorii acestor succese răsunătoare.

Pentru a ţine Hasdeul în centrul atenţiei, s-au conferinţe în cadrul „Atheneului”, susţinute de personalităţi de seamă ale ţării.

Centrul Cultural „B.P.Hasdeu”, iniţiat şi fondat anul trecut, va continua organizarea de evenimente culturale.   

Ultima performanţă remarcabilă a Colegiului Hasdeu a fost promovarea a nu mai putin de 63 de elevi hasdeeni la olimpiadele naţionale. 

Un comentariu la: “IATĂ CE A DECLARAT OMUL ANULUI LA BUZĂU, DIRECTORUL COLEGIULUI BP HASDEU, IONEL BANU

 1. Domnul „OMUL ANULUI”, specialist în etică politică şi unul dintre cei mai buni manageri educationali pe care i-a avut Buzăul în ultimul veac, a reusit o unire karmică cu destinul scolii Tudor Vladimirescu metamorfozata în colegiul BP Hasdeu. Precum o luntre ce este condusa cu dibăcie de un temerar vaslas pe raul ce spală judeţul de la Siriu la Mosesti si OMUL ANULUI asudă, păleşte, roşeşte, rezolvă în scopul nobil al iluminării şi propăşirii tinerei elite buzoiene. Se spune că, înr-adevăr, un luntraş a reuşit să scape cu ajutor divin de valtoarea apei de munte si odată ajuns pe cursul lin al Buzăului de campie şi-a asumat întru totul acest merit. Mai mult, văzand neputinţa de înaintare a apei, si-a pus intrebarea ce s-ar fi întamplat cu acest rau dacă nu ar fi fost el, vaslaşul. Dar nu acelaşi lucru putem spune despre „OMUL ANULUI”. Domnia sa trăieşte în realitate, simte pulsul evenimentelor, ştie povestea vaslaşului şi urmările sale, ştie că Liceul BP Hasdeu este ca un rau de campie care nu poate fi influentat nici de o ploaie abundenta nici de o arşiţă prelungită. Si isi pune legitim întrebarea „De ce tocmai Ionel Banu a fost ales OMUL ANULUI ?” Aceeasi întrebare mi-o pun si eu !

  ps. Site-ul bphasdeu.ro, care este fereastra deschisa prin care trecatorul in virual poate sa priveaca in viata liceului este plin de pagini goale iar altele au actualizarea in 2011!
  – Pagini goale: CONSILIUL DE ADMINISTRATIE, Consiliul Scolar al Elevilor, Comitetul Parintilor,
  – Pagini neactualizate din 2011: Comisii, Planul Managerial, Comisia dirigintilor, Olimpiade si concursuri(va laudati atata cu olimpiadele!)
  Or mai fi altele. Nu le-am cautat pe toate

  NOBLESSE OBLIGE

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și