Publicat la: 10.06.2019. 18:43 / 369 views

BUZĂUL RECICLEAZĂ. BUZOIENII SPRIJINĂ CAMPANIA NAŢIONALĂ PENTRU O ROMÂNIE CURATĂ

Primăria Buzău s-a alăturat campaniei naţionale România Reciclează. Sâmbăta între orele 9 şi 15, lângă sediul Poliţiei Locale, a fost organizat un punct de colectare pentru deşeurile electrice, electronice şi electrocasnice. Cei care au predat astfel de deşeuri pentru reciclare au fost recompensaţi cu tichete valorice.

reciclare 2Sâmbăta, în vecinătatea sediului Poliţiei Locale, Primăria Buzău a organizat un punct de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice.

Buzoienii au venit într-un număr neaşteptat de mare şi au predat deşeuri la punctul de colectare.

Edilii buzoieni au sprijinit această campanie naţională de ecologizare, în dorinţa de a transforma municipiul Buzău într-un oraş curat.

Unii dintre ei s-au implicat direct în acţiune şi au adus de acasă obiecte pe care nu le mai foloseau.

Ca şi ceilaţi buzoieni care au predat desşeuri electrice, electronice şi electrocasnice la punctul de colectare, şi viceprimarul a fost recompensat cu bonuri valorice.

Buzoienii care au dorit să predea obiecte mai mari, precum frigidere, maşini de spălat sau alte aparate de dimensiuni mai mari, au solicitat telefonic ca acestea să fie ridicate de la domiciliile lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!