Publicat la: 21.02.2020. 18:47 / 515 views

BUZĂUL PE DOUĂ ROȚI. ANUL VIITOR, NOI PISTE ȘI STAȚII DE BICICLETE

Printre investițiile Municipalității din acest an se numără și amenajarea de noi piste de biciclete, dar și de stații automate pentru închirierea lor. Bugetul prevăzut pentru stații este din fonduri europene, la care Primăria va contribui cu puțin peste 150 mii euro din fonduri proprii. Investițiile au ca termen de finalizare anul viitor.

statie bicicleta pista biciclete crang

Dacă la această oră Buzăul dispune de doar 5 kilometri de piste pentru biciclete, în viitor Municipalitatea și-a propus să ajungă la peste 35.

Odată cu aprobarea bugetului, se poate da start investițiilor, printre care se află și amenajarea de noi piste de biciclete, dar și de stații automate pentru închirierea lor.

Anul acesta, în cadrul unui proiect de mobilitate urbană pe bani europeni, vor fi reabilitate și modernizate bulevardul Unirii în întregime, strada Transilvaniei și toată Zona Industrială.

Toate aceste artere importante ale orașului vor fi prevăzute cu piste de biciclete, dar și cu stații de închiriere.

Bugetul proiectului referitor la amplasarea de stații automate pentru închirierea bicicletelor în toate zonele orașului este de aproximativ 2,5 milioane de euro, la care Primăria va contribui cu 155.000 euro din bugetul propriu.

Municipalitatea intenționează să construiască peste 35 de kilometri de piste de biciclete care să facă legătura între toate zonele orașului, dar și între cele 3 parcuri mari: Crâng, Marghiloman și Tineretului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!