Publicat la: 18.07.2018. 18:19 / 988 views

BUZĂUL, FRUNTAŞ LA ATRAGEREA DE FONDURI UE. PREŞEDINTELE CJ VREA SĂ ADUCĂ 100 DE MILIOANE DE EURO

Consiliul Judeţean Buzău se află pe primul loc în ţară la atragerea de fonduri europene. Anunţul a fost făcut de preşedintele Petre Emanoil Neagu care a mai spus că la acest moment sunt atrase 60 de milioane de euro, dar doreşte ca la finalul anului să se apropie de 100 de milioane de euro.

neagu 1Problema absorbţiei fondurilor europene este una intens discutată la nivel naţional şi european. La acest capitol, Consiliul Judeţean Buzău se află pe primul loc în ţară, iar banii au fost investiţi în infrastructură şi în reabilitarea anumitor puncte de interes.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, până la sfârşitul anului Consiliul Judeţean Buzău poate atrage pentru locuitorii judeţului 100 de milioane de euro.

Pe lângă proiectele implementate cu ajutorul fondurilor europene, Consiliul Judeţean a anunţat că din bani proprii va asfalta în acest an 60 de kilometri de drumuri, în zone în care de ani buni se aşteaptă astfel de investiţii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!